Affärsbelysning skapar bättre lösningar

De flesta konsumenter handlar enbart från de butiker som primärt vänder sig till privata marknaden. Detta medan butiker, restauranger och yrkesfolk handlar från de leverantörer som ger extra hög kvalité men även tar betalt för detta. Denna höga standard behövs sällan i ett vanligt hem och därmed finns inte dessa produkter i ett vanligt utbud i exempelvis byggbutikerna. Men visst kan det vara värt att tänka ”outside the box” ibland. Ett exempel är när det kommer till punktbelysning och skensystem i köket.

Det många söker efter är att ha rejält stark belysning vid diskbänken och över arbetsytor. Detta utan att taklampan ska behöva vara stark och förstöra den mjuka känsla som kan skapas med mjukare belysning. I detta fall går det att jobba med Ledlister i proffsformat. Dessa är extremt enkla att arbeta med och går även att koppla samman för skapa den ljusstyrka och den riktning som önskas. För att hitta instruktioner och video om hur de kan monteras så sök efter ”montering av hyllbelysning”. Det är nämligen extremt vanligt att butiker har dessa som hyllbelysning och det är även så de marknadsförs främst. Mot butiker och större lokaler. Men självklart finns även möjlighet för privatpersoner att ta del av dess styrka och flexibilitet.

Genom att montera bort den klassiska lampan som sitter vid diskbänken och istället sätta ledlister under samtliga skåp vid arbetsbänkarna skapas en bättre ljus. Utöver det finns möjligheten att koppla en dimmer till dessa för att kunna ge ett lugnare ljus om så önskas.

Finns dessa LED-lister inte i vanliga byggbutiker? Jo, men inte med den styrka och längd som de större leverantörerna inom proffsprodukter erbjuder. Jämför exempelvis styrka på de du hittar på din lokala byggfirma mot det du kan hitta hos exempelvis xCen.

Se mer på xCEN butiksbelysning

ledlampor