Duschvägg

duschvägg

Inred badrummet på ett snyggt och funktionellt sätt med duschväggar

I badrummet samlar man ofta kraft. Att ta en välbehövlig paus i duschen kan ofta likställas med en oas där vardagsstressen rinner av en tillsammans med varmvattendropparna. Hur badrummet ska inredas är nog de flesta överens om att det är viktigt – det ska helst vara både praktiskt och funktionellt, samtidigt som det ändå är harmoniskt och rogivande. Så har det dock inte alltid varit.

Trenden att inreda badrum på ett modernt vis är något som vi definitivt har fått se mer av de senaste åren. Från att ofta ha varit det minsta rummet i huset med bara det nödvändigaste möblerna har rummet kommit att bli en av de mest populära delarna av huset att styla, renovera och inreda. En trend i trenden man kan notera är den växande efterfrågan av snygga och stilrena duschväggar.

Trac

För att se till både de estetiska och de funktionella aspekterna, kan en ny duschvägg i stil med TRAC vara ett bra alternativ. Duschväggen utstrålar minimalistisk skandinavisk design, och förutom att den ser bra ut, tätar den även både väggar och golv (ibland till och med tak) med hjälp av en tillhörande skena. Den här produkten tillverkas i Sverige, och hos till exempel inr.se kan man få den måttanpassad utan extra kostnad. Inr kan även rekommenderas för den generösa garantin som gäller i hela 15 år.

LINC Monument

Då så många renoverar och stylar om badrummet på senare år, är det också en stor del som stöter på ett visst problem; fönstret. Ofta finns ett fönster en bit upp på badrumsväggen, där det förmodligen har stått eller står ett badkar under. Vill man då använda duschen finns det en överhängande risk att utsätta fönstret för fuktskador.

Med LINC Monument kommer man runt det här problemet genom att bygga en duschhörna. Modellen är formad som en halvcirkel och skyddar fönstret mot fukten som kan uppstå. Dessutom är det här alternativet bra när man vill anpassa kabinen till golvbrunnen på ett snyggt sätt.