Sittpuff

sittpuffar2

 

(Se större utbud hos Sittpuffen.se) – Ont om sittplatser på din inglasade balkong eller i ditt välbesökta vardagsrum? Men det går verkligen inte att få plats med fler fotöljer eller soffor? Dina tankar kanske har börjat driva mot att införskaffa flera enkla sittplatser, som inte tar speciellt mycket plats, men som höjer stämningen när dina gäster inte behöver sitta direkt på golvet? Funderingar på att kanske införskaffa en en saccosäck eller sittkudde, men saccosäcken ger för mycket 90-talsvibbar och sittkudden känns som ett ogenomtänkt och stökigt tonårsrum?

Då bör du nog överväga att inreda med sittpuff; en stoppad och helklädd pall. Den ger ett ombonat intryck och en välkomnande känsla.

En sittpuff tar minimalt med plats när den förvaras men är en skön och enkel sittplats när den används. Flera sittpuffar staplade på hög och blir också en trevlig inredningsdetalj i ett lämpligt hörn eller skrymsle. Färg, form och material avgör du helt själv; helvit eller multifärgad, kub eller mer puckformad, i rotting, möbeltyg eller skinn, den går till och med att få stickad. Sittpuffen är onekligen en mångsidig möbel, sin anspråkslösa utformning till trots.

Oavsett om du har ett minimalistiskt och avskalat hem i innerstan eller bor i en kitschig tvåa med kokvrå i orten så kan du inreda rätt med sittpuffen.

Lite extra tips för ett mysigare vardagsrum och eller balkong,

Växter, växter, växter. I fönsterkarmar, på golvet, på avlastningsytor inne i rummet. Finns det en plan yta? Ställ dit en växt! Vet du med dig att du har betonggrå fingrar så köp plastblommor.

Textilier i form av plädar, prydnadskuddar, gardiner, mattor och canvastavlor. Finns inget annat som får ett rum att se så ombonat ut som textil. Köp enfärgat och i samma toner om du är orolig för ett rörigt intryck.

Extra sittplatser; sittpuffar, sittkuddar, en fotpall eller en saccosäck hjälper rummet att se välkomnade ut och som gjort för umgänge. Tips är att se ut vilken förvaringslösning du behöver ha för dem när de inte används redan innan du köpt dem.