Vaser


En inredningsdetalj som man bara inte kan få nog av är snygga vaser. Och trots att vasen har funnits med så länge som man kan minnas, så fortsätter den att utvecklas varje år tack vare innovativa idéer från olika designers. Att det finns så många olika att välja på gör att vasdjungeln ibland kan kännas svårorienterad, men för att visa vägen så listas här nedan för de hetaste modellerna för stunden.

Trendiga vaser:

  • Färgat glas – Ofärgat glas i all ära, men just nu är det modellerna i färgat glas som drar det längsta strået. Mossgrönt, sandfärgat och kornblått är alla heta färger på vaser i materialet, men nästan alla färger fungerar. Riktigt läckra blir dessa varianter tillsammans med ett vitt bord, då de är som mest synliga då.
  • Kopparfärg – När silver- och guldfärgade saker börjar kännas alldagligt så hittar uppstickare som koppar och roséguld fram. Och detta har verkligen avspeglat sig på inredningen, då många vaser tillverkas i färgen. En snygg färg som ger hemmet en lite mer originell tvist!
  • Den randiga varianten – Härlig retrokänsla får man om man väljer en randig modell. Vit bakgrund med smala ränder i färg, eller svart, är supersnyggt. Väljer man en med färgglada ränder så blir det ju extra fint om blommorna i vasen matchar.
  • Häftig keramik – Keramikvasen har funnits med sedan antiken och personen som uppfann den skapade verkligen ett framgångsrecept. Beviset på det är att en vas i keramik är minst lika populär idag, även om utseendet kanske har ändrats något. Trendigt just nu är modeller med häftig struktur, i både vitt och med färg, på keramiken.

En snygg vas eller två i hemmet kommer garanterat att lyfta rummet. Med denna guide i bakhuvudet så är det bara att hålla ögonen öppna och att spana efter vasen med stort V!