Fönsterfilm

 

 

 

En inredningsdetalj som är otroligt häftig och innovativ är fönsterfilm. Den kan för många låta som något ovant, men är något så lätt som en film som man helt enkelt fäster på fönstret. Det som gör att den är så lättanvänd är att den fäster helt utan lim, och vips så känns rummet som nytt! Filmen ger ett insiktsskydd, men kan också vara en dekoration. Och det är de dekorativa varianterna som den här texten kommer att handla om, och några exempel på dekorationer är dessa:

  • Blommigt – För den som vill bringa in naturens alla härligheter så är en med blommiga utsmyckningar som hittat. Det finns med symmetriska blommönster, liksom med orkidéer och pelargoner för. Tycker man att blommor ändå känns överdrivet, så kanske en variant med löv på är det som man är ute efter.
  • Grafiska mönster – Alla gillar ju inte blommor, men det är ingen fara på taket för det! Det finns otaliga varianter med diverse mönster på. Femhörningar, kvadrater och cirklar är bara några att nämna.
  • Färgglatt – Vill man liva upp ett färglöst rum, eller utöka färgskalan i ett redan färgglatt rum – så är en färgad fönsterfilm något att överväga. En snygg färg kan ge rummet ytterligare några dimensioner och är ett hett tips.
  • Hobbyinriktad – Det finns otroligt många motiv och de flesta kan nog hitta en fönsterfilm som matchar ens hobby. Gillar man musik så finns det varianter med noter på, och för kattälskaren så finns det med silhuetter av kattens slanka kropp. Detta gör att rummets inredning blir roligare, och samtidigt får man visa upp sina intressen.

Att jobba med heminredning i ett rum och få det snyggt och dekorativt har aldrig varit lättare. Med sådana här enkla knep kan man förvandla nästan vilket rum som helst till en oas som man trivs i!